traktore

Állítható felnik

A cserélhető belső gyűrűk miatt a felnik viszonteladási értéke is nagyobb, mint a hegesztett felniké. A nyomtáv állítható felnik nagy előnye, hogy egy felnivel az egyes részek átforgatásával különböző nyomtávokat tudunk elérni. A háromrészes állítható felni központi gyűrűje cserélésével egy felni akár több traktoron is használhat. Így ha traktorját lecseréli a művelő kerekeket egy egyszerű és gazdaságos módosítással használhatja tovább. Ezért állítható felnik viszonteladási értéke is nagyobb mint a fix hegesztett felnié.

TERMÉKEK

Gruva Multitrack Állítható felni

Gruva – Multitrack állítható felnik

A Gruva Techniek B.V, által kifejlesztett Multitrack nyomtáv állítható felni a legerősebb a jelenlegi piacon kapható felnik között.

A három részes Multitrack mezőgazdasági felnik 16 különböző pozícióban szerelhetőek össze. Ennek köszönhetően egy felni megvásárlásával 16 különböző nyomtávot tudunk elérni a mezőgazdasági gépeken.

Anyagvastagság:

12 mm / 15 mm

Méret:

24’-tól 54’-ig

További tulajdonságok:

 • 10 mm és 15 mm Centerlink távtartókkal
 • 16 különböző beállítási lehetőség
 • Extra mélynyomott felnikkel akár 350ET elérése is lehetséges

A 10 mm és 20 mm Centerlink távtartóknak köszönhetően az egyes elemek közötti stabilitást maximalizáljuk, továbbá lehetőség nyílik a kért nyomtávok pontos eléréséhez. A Centerlink távtartók fogaskerék-szerűen kapaszkodnak egymásba, így akár több sorban is felszerelhetőek a különleges nyomtávok eléréséhez.

A Multitrack nyomtáv állítható felniket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik több különböző kultúrában, így több különböző nyomtávon kell dolgozzanak. 

Szintén előnyt nyújthat a Multitrack állítható felni azon felhasználóknak, akik több különböző traktorokkal rendelkeznek, melyekkel különböző munkákat látnak el. Költséghatékony megoldás lehet ugyanazt a felnit több traktoron használni.

Felhasználási területek:

 • Traktorok
 • Permetezők

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
  AJÁNLATKÉRÉS

  CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
  TELEFON: +36 1 320 2002

  Referenciák