traktore

Mezőgazdasági gumiabroncsok

Mezőgazdasági gumiabroncsok széles választéka traktorokhoz, kombájnokhoz és más mezőgazdasági gépekhez radiál és diagonál kivitelben. A legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk, így biztosíthatjuk, hogy az Ön egyedi igényére is tudunk megoldást találni, legyen szó akármilyen traktor gumiról vagy bármilyen más mézőgazdasági gépre való gumiról. Ha nem biztos abban, hogy milyen méretű és típusú abroncsra van szüksége, kérje ingyenes szaktanácsadásunkat. A mezőgazdasági gép típusától és elvégzendő munkától függően meg tudjuk határozni, melyik mezőgazdasági gumiabroncs lenne a legideálisabb akár az Alliance, BKT, Michelin vagy Titan abroncsok közül. A termékekre 5 év garanciát vállalunk.

GYÁRTÓK

ATG

ATG mezőgazdasági gumiabroncsok

A japán The Yokohama Rubber Company tulajdonában lévő Alliance Tire Group (ATG) termékei világszerte elismertek a mezőgazdasági gumiabroncsok körében.

BKT logó

BKT mezőgazdasági gumiabroncsok

Az 1987-ben Indiában azon belül Mumbai-ban alakult BKT (Balkrishna Industries Limited) a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gumiabroncs gyártója lett.

TITAN INTERNATIONAL LOGO

TITAN mezőgazdasági gumiabroncsok

A Titan Tires Corporationt 1993-ban Amerikában alapította a Titan Wheel tulajdonosa. Mára már Amerika harmadik legnagyobb mezőgazdasági gumiabroncs gyártójává vált.

Michelin

Michelin mezőgazdasági gumiabroncsok

A Michelint 1889-ben Franciaországban Eduard Michelin alapította. A cég személygumiabroncs gyártása mellett elsők közt szerepel a mezőgazdasági gumiabroncs gyártásában és naprakészre fejlesztésében.

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
    AJÁNLATKÉRÉS

    CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
    TELEFON: +36 1 320 2002

    Referenciák