traktore

Mezőgazdasági felnik – Egyedi felnik
Traktor kerékhez ideális megoldások

A mezőgazdasági felnik a napi gazdálkodás során biztosítják Önnek a legideálisabb megoldást. Legyen szó egyszerű hegesztett felnikről, traktor kerékről vagy állítható rendszerekről, nálunk minden helyzetre megoldást talál. Az egyedi igényeket is tudjuk teljesíteni, ha a Gruva felnik széles választékából nem találja azt, amire szüksége lenne. A megfelelő traktor kerék, kistraktor kerék vagy egyéb mezőgazdasági felni választásban szaktanácsadással állunk rendelkezésére. A termékekre 3 év garanciát vállalunk.

Felnik kistraktor kerékhez, traktor kerékhez és mezőgazdasági gépekhez

Traktor kerékhez hegesztett felni

HEGESZTETT FELNIK

Mivel a mezőgazdasági, ipari és erdészeti gépek súlya, mérete és teljesítménye folyamatosan növekszik így a mezőgazdasági felnik kialakítása és minősége is egyre fontosabbá válik.  A hegesztett felnik fejlesztése és gyártása során a gyártók igyekeznek a lehető legmagasabb minőség elérésére a leghosszabb élettartam mellett. 

A Fandáv Kft. arra törekszik, hogy mezőgazdasági berendezések típusától függetlenül az általunk értékesített felnik az ügyfeleink elvárásához minden szempontból illeszkedjen.

Traktor kerékhez állítható mezőgazdasági felni

ÁLLÍTHATÓ MEZŐGAZDASÁGI FELNIK

A cserélhető belső gyűrűnek köszönhetően a felnik viszonteladási értéke is nagyobb, mint a hegesztett felniké. A cserélhető belső gyűrű egyszerű változtatásával több különböző traktortípuson (különböző furatozású tengelykivitelen) is használhatjuk ugyanazt a felnit.

Traktor kerékhez ikerkerék felni

IKERKERÉK FELNIK

Ikresítéssel a gépek stabilitása növelhető. A nagyobb felfekvési felület miatt a talajnyomást is kisebbíteni lehet, amely nagy szerepet játszik a termőföld minőségének megőrzésében.

Mefro felnik traktor kerékhez

MEFRO FELNIK

A Mefro Räderwerk GmbH 1991 óta Európa egyik meghatározó szereplőjeként gyárt szériagyártásban felniket. Termékpalettájukon szinte minden alkalmazási területetre található megfelelő felni: a legkisebb talicskakeréktől, a mezőgazdasági pótkocsikon és talajművelő gépeken át az utánfutó és személyabroncsokig.

Ez a széles választék kitűnő minőséggel párosul aminek köszönhetően a Mefro felnik elengedhetetlen résztvevői a mai felni piacnak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
    AJÁNLATKÉRÉS

    CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
    TELEFON: +36 1 320 2002

    Egyedi felni, traktor felni referenciák