traktore

Ipari munkagép gumiabroncsok

Ipari munkagép gumiabroncsok különböző árkategóriában, különböző felhasználási területekre, legyen szó targoncákról, csúszókormányzókról, árokásókról vagy bányagépekről. Széles választékunkban minden típus ipari járműre talál megoldást. Ha nem biztos abban, hogy milyen méretű és típusú abroncsra van szüksége, kérje ingyenes szaktanácsadásunkat. Az ipari gép típusától és elvégzendő munkától függően meg tudjuk határozni, melyik ipari munkagép gumiabroncs lenne a legideálisabb akár az Alliance, BKT vagy a Michelin abroncsok közül. A termékekre 5 év garanciát vállalunk.

GYÁRTÓK

ATG

ATG ipari munkagép gumiabroncsok

A The Yokohama Rubber Company japán cég birtokában lévő Alliance Tire Group (ATG) termékei mindenhol elismertek az ipari munkagép gumiabroncsok körében.

BKT logó

BKT ipari munkagép gumiabroncsok

Az Indiában azon belül Mumbai-ban 1987-ben alakult BKT (Balkrishna Industries Limited) világszerte az egyik legnagyobb ipari munkagép gumiabroncsok gyártója lett.

Michelin

Michelin ipari munkagép gumiabroncsok

Franciaországban 1889-ben Eduard Michelin alapította a Michelint. A cég személyabroncs gyártása mellett elsők közt van jelen az Ipari munkagép gumiabroncsok gyártásában és naprakészre fejlesztésében.

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
    AJÁNLATKÉRÉS

    CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
    TELEFON: +36 1 320 2002

    Referenciák