traktore

RÓLUNK

A Fandáv Kft 2006-ban alakult, tevékenységi körei elsődlegesen az ipari, mezőgazdasági és különleges abroncsok illetve mezőgazdasági felnik gyártása akár igény szerint, beszerzése, értékesítése, nagykereskedői hálózatának támogatása, folyamatos bővítése. Cégünk az abroncsiparban több tízéves hazai és nemzetközi gyakorlattal rendelkező, felsőfokú végzettségű, több idegen nyelvet beszélő munkatársakból áll.

Cégfilozófiánk alapelve, hogy ügyfeleink igényeit a speciális, különleges méretekben, típusokban a legteljesebb mértékben és a lehető leggyorsabban elégítsük ki. Ezen sokrétű és összetett szakértelmet igénylő szolgáltatást nagy műszaki tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink tanácsadással, műszaki képzéssel, bemutatóval tudják biztosítani.

Termékválasztékunk folyamatos, dinamikus fejlődése és minden igényt és réteget kielégítő márkaválasztékunk teszi nevünket ismerté.

Társaságunk széles skálájú kapcsolatokkal rendelkezik Európában, Amerikában és Ázsiában. Ennek a kialakított kapcsolatrendszernek köszönhetően szinte minden márkát és méretet 1-2 héten belül be tudunk szerezni.

Cégünk vevő-centrikus alapfilozófiája garantálja partnereink gyors és szakszerű kiszolgálását és műszaki tanácsadását!

cégtörténet Fandáv Kft.

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
    AJÁNLATKÉRÉS

    CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
    TELEFON: +36 1 320 2002

    Referenciák