Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Magát az amerikai GALAXY márkát 1922-ben alapították.A piacon, sőt a világon az egyik legelismertebb mezőgazdasági és off-road abroncsait a világ egyik legnagyobb független manufakturális gyártósorain állította elő!

Az egyik legelismertebb márka a csúszó kormányzású rakodógépek, illetve a földmunkagépek abroncsozása tekintetében, melynek legnagyobb visszaigazolói maguk a vásárlók voltak, mind az elsőszerelt mind az utánpótlás piacon világszerte.

 

A Galaxy kiváló minőséget, hosszú élettartamot és rendkívüli megbízhatóságot nyújt, mellyel további elismertségre tett szert!

2009-ben a ATG csoport tagjaként jelent meg újra a piacon!

 

A Galaxy Márka Specifikációi:

A Galaxy mezőgazdasági abroncsainak széles választékát a felhasználási területek illetve a felhasználási körülményeknek megfelelően tervezték, így traktorokra, önjáró gépekre, áruszállítókra stb.

„Bobcat” abroncsok csúszó kormányzású kisgépek/egyéb kismunkagépek (markológép, haszongépjárművek, trencherek, távirányítású gépek, daruk és forgókotrók).

A Galaxy mindig is a „bobcat” abroncs gyártók élvonalában volt, illetve mindig úttörő volt ezen abroncsok fejlesztésében is. Mindig újabb és újabb profillal, gyártási technológiával állt elő.

 

Legkeresettebb Profilok/Mintázatok:
Galaxy Beefy Baby

A Galaxy márka vezető terméke! Főleg vegyes felhasználási területre kialakított, keverékének köszönhetően igen jó ellenállása van mindenféle külső sérülés bekövetkezhetősége ellen!

 

Galaxy Hulk

Mindenképpen kemény felületre, azaz betonos felhasználásra ajánlott, igen kemény keverékének összetétele, illetve mély futófelületi mintázatának köszönhetően. A felhasználási területen felülmúlja a jelenlegi versenytársak hasonló felhasználásra fejlesztett termékeit!

Az USA-ban eladott „bobcat” abroncs 30%-a Galaxy, ami azt jelenti, hogy minden 3. gép Galaxy abroncsokkal van szerelve! Több, mint 20 éve tartja a piacvezető helyét a prémium kategóriájú „bobcat” abroncs gyártók szegmensében!

Az abroncsok szerkezeti jellemzői: acélerősítés, oldalfal-megerősítés, peremvédelem


Miért is válasszon Galaxy abroncsokat a „bobcat” típusú gépeire?

  • Méret és felhasználási területnek megfelelően a legszélesebb termékpalettával rendelkezik
  • Széles termékpaletta az olcsóbbtól a prémium minőségig
  • Széles választék a felhasználási terület figyelembevételével a közép terhelhetőségtől a speciális terhelhetőségig

 

OTR abroncsok

A Galaxy OTR abroncsok magas teljesítményt nyújtanak, a különleges úttartásának és maximális tapadási súrlódásának köszönhetően. Speciálisan kialakított, tagolt futófelület miatt ellenáll a váratlan ütközéseknek, esetleges bevágódásoknak, idegen anyagok behatolásának, így biztosítva a hosszú élettartamot! Szerkezeti kialakításának köszönhetően bányákban, kőfejtőkben történő használatra bizalommal ajánlja a gyártó!

 

Ipari & anyagmozgató gépek abroncsai

A Galaxy abroncsok világszinten elismerést nyertek az ipari és építőipari szegmensben!

Egyedülálló oldalfelerősítésének, kopásálló keverékének, és peremvédelmének köszönhetően ellenáll a váratlan ütközéseknek, az esetleges bevágódásoknak.

A tulajdonságai tették közkedvelt vezető márkává az ipari, -építőipari felhasználók körében!

 

Golf- és gyepkímélő abroncsok

Golf and Turf: 2 profil több mint 20 méret

Ha a gépek használatukba helyezésekor érzékeny talajfelületen dolgoznak, akkor mindenképpen e profilú abroncsok ajánlatosak! A mintázat kialakításnak köszönhetően, minimalizálódik az adott terület szennyeződésének lehetősége, a növényzet (mint például a gyep minőségi romlása) károsodása!

 

Mezőgazdasági abroncsok

A Galaxy mezőgazdasági abroncsok kiváló minőségűek és minden felhasználási területen megállják helyüket!Mind traktor profilban, mind implement mintázatban széles méret és profil mintázattal rendelkezik. 15 profil és 90 méretben!

 

Terra

Terra- (=agyagos felhasználási terület) és flotációs abroncsokat kizárólag agyagos talajszerkezetre fejlesztették ki! Az abroncs viselkedése megkönnyíti a gépkezelő munkáját. Az abroncsot a sérülésektől a karkasz szerkezeti kialakítása, a prémium minőségű profilmélység, és a kiváló mintázati kialakítás védi. Ezek az abroncsok kiválóan alkalmasak, mind laza homokos-, mind keményebb agyagos felhasználási terültekre!