traktore

Titan Mezőgazdasági Abroncsok

A Titan Tires Corporationt Amerikában 1993-ban alapította a Titan Wheel tulajdonosa, amikor felvásárolta a Dyneer Corporationt, ami különböző nem közúti abroncsokat gyártott. Azóta Amerika harmadik legnagyobb nem közúti abroncsgyártójává nőtte ki magát.

A minőségi szolgáltatás és az egyedi termékek tették a Titan Internationalt a világ egyik vezető abroncsgyártójává – áll a cég weboldalán.

Az ügyfél elégedettségét helyezik a középpontba, amit egy különleges, A Titan modellel is támogatnak. Ez a modell határozza meg döntéseiket és cselekedeteiket, amikor reklámról, együttműködésről vagy kiszámíthatóságról van szó. Ezekkel a módszerekkel nyerik el az ügyfelek bizalmát és tiszteletét. De ez a modell a mindennapi működésüket is befolyásolja, legyen szó innovációról, kommunikációról vagy új utak kereséséről.

Az abroncsok segítségével a nagy teljesítményű gépek a nehéz munkát, mint földművelés, építkezés, bányászat is könnyebben végzik. Ezért fejlesztik, tesztelik és gyártják azokat: magas teherbírás és hosszan tartó megbízható élettartam.

TERMÉKEK

gruva felnik

Titan Mezőgazdasági Abroncs

Kivitel:

Alkalmazás:

Termékek feltöltése hamarosan.

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
    AJÁNLATKÉRÉS

    CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
    TELEFON: +36 1 320 2002

    Referenciák