traktore

Michelin Mezőgazdasági Abroncsok

A Michelint 1889-ben alapította Eduard Michelin Franciaországban és a család tagjai vezetik azóta is a világ legnagyobb abroncsgyárát. A Forma 1-ben való jelentőség, valamint a rendszeresen kiadott térképek és éttermi kalauzoknak köszönhetően szinte mindenki ismeri cég nevét.

A cég személyabroncs magas szintű gyártása mellett motorkerékpárokra,mezőgazdasági-, bánya -, földmunka-, ipari-, gépekre és világszinten egyedülállóan repülőgépekre is az elsők között áll az abroncsok gyártásában, naprakészre fejlesztésében. Elismertségét legjobban bizonyítja, hogy a piacon jelenlevő abroncsgyártók azonnal követik reakcióját a globális kereskedelemben, így befolyással bír az árképzésre, kutatásokra, újításokra, tőzsdei értékpapírokra egyaránt.

Hisznek abban, hogy a mobilitás a jövő, ezért szenvedélyesen dolgoznak azon, hogy biztonságosabbá, hatékonyabbá és környezettudatosabbá tegyék azt. Kompromisszummentes minőséget kínálnak ügyfeleiknek, mert hisznek abban, hogy ezzel a személyes kiteljesedést támogatják. Tisztelettel tekintenek ügyfeleikre, partnereikre és természetesen a környezetre is.

TERMÉKEK

gruva felnik

Michelin Mezőgazdasági Abroncs

Kivitel:

Alkalmazás:

Termékek feltöltése hamarosan.

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
    AJÁNLATKÉRÉS

    CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
    TELEFON: +36 1 320 2002

    Referenciák