traktore

Michelin Ipari Abroncsok

A Michelint Edward Michelin alapította 1889-ben Franciaországban és a család tagjai irányítják azóta is a világ legnagyobb gumiabroncsgyárát. A Forma 1-ben betöltött fontossága, valamint a rendszerint kiadott térképek és éttermi útmutatók miatt szinte nincs olyan aki ne hallott volna már a cégről.

A vállalat személyabroncs kiemelkedő gyártása mellett motorkerékpárokra,mezőgazdasági-, bánya -, földmunka-, ipari-, gépekre és világszerte páratlanul repülőgépekre is az élmezőnyben van az abroncsok gyártásában, naprakészre fejlesztésében. Hírnevét legjobban az igazolja, hogy a piacon lévő többi gumiabroncsgyártó egyből nyomon követik reakcióját a globális kereskedelemben, ezáltal befolyása van az árképzésre, kutatásokra, újításokra és tőzsdei értékpapírokra.

Úgy vélik, hogy a mobilitás a jövő, ezért szenvedélyesen törekszenek arra, hogy biztonságosabbá, hatékonyabbá és környezetbarátabbá tegyék azt. Kompromisszumok nélküli minőséget nyújtanak az ügyfeleknek, mert hisznek abban, hogy ezzel támogatják a személyes kiteljesedést. Tisztelik az ügyfeleket, a partnereket és természetesen a környezetet.

TERMÉKEK

gruva felnik

Michelin Ipari Abroncs

Kivitel:

Alkalmazás:

Termékek feltöltése hamarosan!

Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP
    AJÁNLATKÉRÉS

    CÍM: Fandáv Kft. | 1037 Budapest, Csillaghegyi út 24.
    TELEFON: +36 1 320 2002

    Referenciák