2023-ban is AGROmashExpo

Mutatjuk miért nem érdemes kihagyni!

Idén  41. alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású AGROmashEXPO és AgrárgépShow a mezőgépek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásainak legjelentősebb hazai kiállítása, amelyen magyar cégek mellett, 12 másik ország is képviselteti magát a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítók között szerepel Ausztria, Csehország, Franciaország, Hollandia, Németország, Olaszország és az Egyesült Államok is. A kiállítás ezúttal minden eddiginél hosszabb lesz, 4 teljes napon keresztül, január 25-28 között, összesen 36 ezer négyzetméteren találkozhatnak a 300 kiállítóval és vehetnek részt szakmai előadásokon.

Ne maradjon le az agrárkultúra jövőjét boncolgató érdekfeszítő szakmai előadásokról.

Ezúttal két színpadon, a H és a B pavilonban, számos színvonalas szakmai programon vehetnek részt az érdeklődők. Hallgasson bele a Magyar Talajvédelmi Baktérium gyártók és forgalmazók Szakmai Szövetségének kerekasztal beszélgetésébe, vagy üljön be a Portfolio „Mi várható a magyar gazdaságban 2023-ban?” című előadásra. Ezeken kívül szó lesz a robotikáról, az innovatív technikai megoldásokról, öntözőrendszerek használatáról a mezőgazdálkodásokban.

Ezeken kívül a kiállítás egyik legfontosabb momentuma a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díjak átadása a különböző kategóriákban.

Tartálykocsi, traktorfejlesztés, vetőmag kezelés, permetező drón, talajoltó baktérium – Termékfejlesztési Díj

A díjazottak, olyan az agrárszférában tevékenykedő vállalatok közül kerülnek ki, aki az elmúlt évben a legtöbbet tettek a gazdaságok korszerűsítésért, a termékek innovatív kialakításáért és fejlesztésért, szem előtt tartva a környezetre gyakorolt hatásokat, és a globális felmelegedést.  A hazai mezőgazdaság jeles képviselőiből álló zsűri által kiválasztott nyertesek a nyitónapon vehetik át díjaikat. A díjazott gépeket és fejlesztéseket a kiállításon is megismerhetik a látogatók.

Találkozzunk a kiállításon 2023. január 25-28. között!

Ha a traktor felnivel vagy  abroncs megoldásokkal kapcsolatos kérdései vannak, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot: https://fandav.hu/

Keresés