A Japán motoros Renner 5044 magyar traktor

Hazánkban törekszenek a traktorgyártás feltámasztására. A Renner Bt.-t gumitermékei, prés-vulkanizált gumi-fém termékei és rezgéscsillapító alkatrészei tették híressé. A Jánoshalmán található cég foglalkozik még célgépek és egyéb alkatrészekhez tartozó alakító szerszámok gyártásával is. Renner Tamás azt nyilatkozta, hogy igyekeznek folyamatosan bővíteni termékpalettájukat és modernizálják gyártási kapacitásukat is. Stancológépet és lézervágógépet is beszereztek például pályázatokból nyert anyagi támogatásokból. A vállalatfejlesztési stratégiájuk olyan tervet is tartalmaz, amely az erőgépekre irányul, mindezt bizonyítja a Renner traktor is, ami 50 lóerővel rendelkezik.

A munkagép szíve egy Japán Kubota dízel motor, ezzel az erőforrással rendelkező prototípus már a burgonya betakarításában is részt vett. A Japánok rendkívül leleményesek a különféle alkatrészek és egyéb termékek gyártásában, ők dobták piacra a Kyocera utángyártott tonert is, ami szintén nagy népszerűségnek örvend. Levonva a következtetéseket, a Japán termékek megbízhatóak és közkedveltek.

A Renner traktor meglehetősen hasonlít a Dutrára, ami hazánk egyik leghíresebb, régi mezőgépe. A Renner traktornak az orra előrenyúlik és elől, illetve hátul is egységes kerekek jellemzik. A Renner traktor tehát az egyszerűséget képviseli, ugyanakkor az is elmondható, hogy nagyszerű és kedvező áron üzemeltethető.

Keresés