Így tudja könnyedén átállítani a nyomtávot

A mezőgazdaságnak számos komplikált feladattal kell szembenéznie nap mint nap. Egyik fontos célunk, hogy ezeket a műveleteket a lehető legegyszerűbbé és könnyebben kezelhetővé tegyük. Marty Hallman ausztrál farmernek köszönhetjük a Multitrack fejlesztését, akinek saját igényei alkották meg a felfedezést. Számára a gyapot megmunkálásához 2 méteres szélességre volt szükség, további munkálataihoz azonban 3 méter volt az ideális, ez késztette gondolkodásra.

A találmány lényege az eljárásban rejlik, amely során meghosszabbítják a tengelyt, ugyanakkor a csavaroknak további rögzítési pontokat alakítanak ki. Ezáltal elég a felnit a megfelelő helyre csúsztatni, majd fixálni a kerekeket és egyéb eljárások nélkül folytatható a munka.

A Multitrack másik nagy előnye, hogy a hosszabbított csonkot nem kell folyton levenni, rajta is maradhat a mezőgazdasági gépen. Ez a megoldás tehetővé teszi, hogy a traktor soha nem legyen kerék nélkül, így csak a felnit kell a megfelelő pozícióba helyezni, ami az átállásokat sokkal könnyebbé és persze biztonságosabbá teszi. A megoldásnak köszönhetően ráadásul a hátsó tengelyre az ikresített kerekek is könnyedén felszerelhetők.

A 10 mm és 20 mm Centerlink távtartóknak köszönhetően az egyes elemek közötti stabilitást maximalizáljuk, továbbá lehetőség nyílik a kért nyomtávok pontos eléréséhez. A Centerlink távtartók fogaskerék-szerűen kapaszkodnak egymásba, így akár több sorban is felszerelhetők a különleges nyomtávok eléréséhez.

Kiknek jelent hatalmas segítséget?

A Multitrack nyomtáv állítható felniket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik több különböző kultúrában, így több különböző nyomtávon kell dolgozzanak.

További előnyt nyújthat a Multitrack állítható felnik azon felhasználóknak, akik több különböző traktorokkal rendelkeznek, melyekkel különböző munkákat látnak el. Költséghatékony megoldás lehet ugyanazt a felnit több traktoron használni.

A három részes Multitrack mezőgazdasági felnik 16 különböző pozícióban szerelhetők össze. Ennek köszönhetően egy felni megvásárlásával 16 különböző nyomtávot tud elérni a mezőgazdasági gépeken.

A Gruva Techniek B.V. által kifejlesztett Multitrack nyomtáv állítható felni a legerősebb piacon kapható felnik közé tartozik, így ajánljuk az összetett és komoly igénybevételű munkálatok esetében is. Kérjen ajánlatot weboldalunkon, és megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást.

https://fandav.hu/arajanlatkeres/

Keresés