Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Mezőgazdasági abroncsok (ALLIANCE)

Az Alliance vezető márka a mezőgazdasági hajtott kerék abroncsgyártók körében, legfőbb hangsúlyt bármilyen felhasználási területen végzett munka során a teljesítmény maximalizálására fekteti.

A széles termékskálának köszönhetően, így mind diagonál, mind radiál szerkezetű abroncsok egyaránt közkedveltek az alacsonytól - nagy teljesítményű kistraktor tulajdonosok illetve gyártók körében. További fejlesztései, melyeket a speciális kombájnokra fejlesztett ki, még nagyobb ismertséget hozott az Alliance mezőgazdasági abroncsoknak világszerte!

Mezőgazdasági termékpalettája: több mint 30 profil 460 méretben

 

ROW CROP TIRES (ALLIANCE) SORKÖZMŰVELŐ

Az Alliance 350 szériájú sorközművelő abroncsokat a növekvő keresletnek köszönhetően fejlesztette ki a lehető legkiválóbb minőségben, mellyel a permetező és egyéb mezőgazdasági géphasználók körében igen közkedveltté vált világszerte!

350 szériájú sorközművelők a maximális párhuzamos távolságtartást nyújtják az abroncsok térfogatának változtatásával, azon célból, hogy a nyomást a lehető legalacsonyabban tartsák.

Az abroncsok szerkezeti kialakításának köszönhetően, mondhatni követi a belső sorközöket, továbbá megvédi a gumókat, gyökereket és a termőtalajt is a lehetséges sérülésektől! Az erős nylon/rayon karkasz és az optimális futófelületi profil biztosítja a hatékony munkavégzést, hosszú élettartamot a modern permetező illetve egyéb mezőgazdasági géphasználatok során!

A 350 széria legjobb választás a sorközművelő munkálatok során használatos gépek abroncsozására, mert a speciális körülmények figyelembevételével fejlesztették ki ezen munkálatokra, területi felhasználásokra! 

Alliance 350-es mintázat

Sorközművelő termékpaletta: több mint 40 méret alkalmazkodva a felhasználási specifikációnak megfelelően

 

Flotációs abroncsok (ALLIANCE)

Az Alliance úttörő és vezető abroncsgyártó a flotációs abroncsok gyártásában mind radiál mind diagonál szerkezeti felépítésben, melyeket mérnöki precizitással tervezi, gyártja a különböző felhasználási terülteken történő felhasználásnak megfelelően.

Ezen abroncsok széles termékpalettája között minden gépfelhasználó megtalálja a számára megfelelőt, így növelve a terhelhetőséget minimalizálva a földre nehezedő nyomást, és a külső sérüléseket!
Az A380 HD és A390 HD abroncsok nehéz-ipari erő- illetve szállító gépekre speciálisan kifejlesztett profilok.

A közkedvelt 380, 390, 388 acélbetétes szerkezettel felépített radiál abroncsok az agresszív felhasználási területekre ajánlottak!

A 885, 381, 327 profilok bálázókra, kisebb szállítmányozó gépekre, gabonaszállító gépekre, érzékeny, akár aljnövényzettel borított földfelületre is alkalmasak.

                                 

        A328                            A331                                A380                                 A390

Flotációs termékpalettája: több mint 10 profil 185 méretben

 

Erdészeti Abroncs (ALLIANCE)

Az Alliance erdészeti abroncsokat a modern erdészeti gépekre, mint elő-betakarító, betakarító, és nagy teljesítményű erdészeti traktorokra fejlesztették ki.

Ezen abroncsok továbbá excavator, rakodógépekre, dömperekre, markológépekre, ipari traktorokra és mindenféle munkagépre alkalmasak a legkülönfélébb felhasználási területeken.

Legfőbb jellemzői a kiváló tapadás, minimalizált csúszás (slippesedés), magas hatékonyság!

Az Agro-erdészeti R1 profilú abroncsok az acélöves szerkezeti felépítésüknek köszönhetően, a szúrásszerű sérülést minimalizálva a kombinált mezőgazdasági-erdészeti-ipari gépekre a legalkalmasabbak.

 

Erdészeti termékpalettája: több mint 15 profil 95 méretben

 

Ipari és OTR abroncsok INDUSTRIAL & OTR TIRES (ALLIANCE)

A széles termékpalettával rendelkező Allaince ipari és OTR típusú abroncsok földmunkagépekre, szállító és ipari gépekre ajánlottak. A speciális futófelület és szerkezeti kialakítás minden egyes felhasználási folyamatban a termelés maximális hatékonyságát és biztonságos munkavégzést eredményez. Ezen abroncsok a hőhatásokra, bevágódásokra és egyéb külső sérülésekre a speciális összetételnek ,és szerkezeti kialakításnak köszönhetően jól reagálnak, biztosítva így a hosszú élettartamot. A megerősített karkasz nagy terhelhetőséget és teherbírást tesz lehetővé.

Ipari és OTR termékpalettája: több mint 49 profil 230 méretben